Bakgrunn

Daglig leder og Personlig trener Sølve Groven  har flere års  relevant  skole bakgrunn med blant annet Bachelor i Idretts Vitenskap med fordypning i fysisk aktivitet og helse og pedagogik. Han har også Hærens Befalskolen og har jobbet i forsvaret flere år. Sølve  har jobbet  som personlig trener siden  2013. Sølve har holdt over 10.000 PT timer for  ulike mennesker med ulike behov og utfordringer. Det har vært alt fra mennesker med blant annet sykelig overvekt, hjerte og kar lidelser, angst, diabetes, kols,  friske og veltrente.

Sølve startet opp Groven Fitness i 2016 med utgangspunkt i lokalene til Gullbring Kulturanlegg i Bø. Siden den gang har etterspørselen etter PT vært stor og derfor har Groven Fitness økt med flere trenere. Groven Fitness er nå størst i Midt Telemark på PT og jobber videre med å bidra til at folk flest som ønsker å starte med trening, får den hjelpen de trenger. 
Vi i Groven Fitness ønsker å tilby flere profesjonell hjelp og derfor finner man Groven Fitness også i andre kommuner i Telemark. 
I Fyresdal så finner man også Groven Fitness som et eget treningssenter. 


 


     

HVORFOR

PERSONLIG TRENER?

Det er en god mulighet for å virkelig få det resultatet du er ute etter.


En personlig trener  vil sørge for at du har den progresjonen og motivasjonen du trenger for å oppnå de målene du setter deg.  Om man er veltrent eller aldri har trent før så vil  treneren tilpasse seg din treningsbakgrunn for  å oppnå dine mål.

Det er mange som bruker mye tid på et treningsenter  i flere år uten å få noen gode resultater. Dette vil påvirke både motivasjon og glede. Noe som ofte kan resultere i at man avslutter sitt medlemskap. Det er akkurat derfor det kan lønne seg i å investere i en personlig trener, for å virkelig  få valuta for pengene, samt en kropp man kan være stolt av.

En personlig trener er for alle uansett utgangspunkt.


Forskning:

I følge forskning.no er det mange som tenker at personlig trening er uforholdsmessig dyrt, og at man kan like gjerne trene på egenhånd. Imdidlertid er det et faktum at pengene som investeres i personlig trener i de fleste tilfeller gir bedre kvalitet på trening, høyere motivasjon, hyppigere treningsfrekvens og bedre resultater enn kunden ellers ville hatt. (Rustaden et al. 2017;Jeffery et al., 1998; McClaran, 2003; Mazzetti et al., 2000; Storer et al, 2014). 
"Det kan med andre ord være en god investering i helse og livskvalitet for mange" (forskning.no)


"Lykke til videre med treningen"

Vennlig hilsen

Daglig leder Sølve Groven   


"INVESTER I EGEN HELSE"


   

Foto av Peter Jørgensen