Fysioterapeut


Fysioterapeut Hos Groven Fitness tilbys det skreddersydd veiledning, rehabilitering og behandling av dine skader og plager med fysioterapeut.  Bjørnar Henriksveen er utdannet fysioterapeut i Norge, og har bred og oppdatert kunnskap i idrett- og aktivitetsrelaterte plager. Som fysioterapeut har han god erfaring på smerte- og belastningsproblematikk, og tilbyr behandling for både akutte og langvarige vondter i muskel- og skjelettapparatet.  

Han har spesiell interesse for kne, skuldre, albue og idrettsrelaterte skader. Med tileggsutdanning i idrettvitenskap er det god faglig tyngde når han kombinerer øvelsesbehandling, treningsveiledning og belastningsmonitorering for å oppnå best mulig resultat.


Adresse: Sandavegen 8, 3802 Bø

E-mail: bjornar@grovenfitness.no

Telefon: 97075812

Din forsikring kan dekke hele/deler av behandlingen!


Idrettens Skadetelefon:

Skadetelefonen er en del av Idrettens Helsesenter som bistår utøvere i

forbindelse med skade. Din lisens hos et av idrettens særforbund med avtale med Idrettens Helsesenter vil kunne dekke din utredning og behandling i henhold til gjeldende vilkår. Her er oversikten over særforbund med avtale https://www.idrettshelse.no/page/Idrettens-skadetelefon

Dette inkluderer også billeddiagnostiske utredninger som røntgen/MR-/CT-/ultralydsskanning.


Alle skader må meldes elektronisk. Det er Skadetelefonen som må bestille all utredning og behandling som ønsket dekkes via forsikringen.

Se hjemmeside https://www.idrettshelse.no for ytterligere informasjon og link til elektronisk skadeskjema https://www.idrettshelse.no/page/Idrettens-skadetelefon og oversikt over vilkår https://www.idrettshelse.no/page/forsikringsdokumenter.


Storebrand Helseforsikring - Bli frisk-appen:

Vår fysioterapeut er tilknyttet Behandlerettverket og er samarbeidspartner med Digicare (Storebrand helseforsikring). I praksis vil din forsikring kunne dekke utredning og behandling, og du kan sende henvisning til fysikalsk behandling med mobilappen Bli frisk. 

Mer informasjon på Storebrand sine hjemmesider;

https://www.storebrand.no/privat/forsikring/helseforsikring


Prisliste

 

  • Førstegangskonsultasjon (50min)         
   • Barn t.o.m 14 år:     
   • Voksne:                         
  • Oppfølging/Behandling (40min)           
   • Barn t.o.m 14 år:      
   • Voksne:                    

           560,-

700,-


400,-

500,-

Alle medlemmer får 20% rabatt!