Avdeling Midt Telemark


CrossFit Heimen
Avdeling i

Midt Telemark  Introkrus

  Ny i crossfit og funksjonell trening? 
  Dette vil gi deg et grunnlag av hva slags øvelser vi kjører samt at coachen bruker mer tid på teknikk. Slik at du kan være med på ordinære timer. 
  Intro kurset blir holdt av en erfaren trener. Kurset blir utført i mindre grupper til en til en.
  Bli med, ingen forpliktelser og helt gratis!

  Beyond the Whiteboard

  Vi bruker også appen «Beyond the whiteboard» som dere kan benytte dere av. Her er det mulig å kunne dele, kommunisere om trening og informere hverandre om aktiviteter som blir organisert. For eksempel bading, fjellturer, ute trening osv. Her kan vi holde oss oppdatert.
  Treningsprogrammet vil også bli vist her. Det er da mulig å kunne loggføre treningen.

  Det er mulig å ta med barnet ditt på trening. Da er dette hovedsakelig på egentrening dette gjelder. Gjerne tren sammen med andre som treng eller ønsker å ta med barnet på treningen. Igjen kan dere bruke appen «Beyound the whiteboard» som en kommunikasjon til å koordinere dette.
  Det vil ikke være mulig å ta med barnet på generelle gruppetimer, men det vil bli organisert gruppetimer der det er mulig å ta med barnet. Dette vil da være en særskilt økt som blir tilrettelagt for dette.

  CrossFit Heimen er en plass der alle kan trene. Uansett nivå, mål, alder, idrett, osv. Vi skiller oss ut fra de andre fitness sentrene i område ved å være et kompetansesenter. 
  Du er velkommen til å jobbe med dine egne mål, sammen med andre. Vi tror at en kombinasjon av treningsglede, gruppefølelsen og veiledningen du får her, gir best resultat over tid. Der du trener skal i vår mening være en plass med glede, inspirasjon, motivasjon og en sosial møte plass.  Hvis du er en person som liker CrossFit og funksjonell trening eller trenger hjelp til å starte opp med trening for første gang, så er dette den perfekte plassen for deg. Driver du med andre idretter som fotball, håndball, langrenn, osv; kan dette også være en godt supplement til din totale trening. Kom på prøvetime og opplev om dette er noe for deg. Ta gjerne med en venn eller venninne.

  For oss står det sentralt at du kan komme her å starte din trening uansett bakgrunn og nivå. Dette er en trygg plass for deg som er ny eller erfaren til å kunne trene og jobbe med målene dine. Vi er her for å sørge for at du kan trene i et trygt og trivilig miljø. Hvis du er usikker så ring oss, kom innom eller ta en prøvetime. Du er velkommen til å starte din trening eller fortsette det arbeidet du allerede har startet. 

  Vi er her for å sørge for at du kan loggføre treningen din og se progresjonen din over tid. Her jobber vi både med dine korte og lange terminsmål. Vi holder fokuset på hvert individ, slik at alle uansett nivå blir utfordret.


  Vi kommer også til å investere i medlemmene ved å gi dem tilgang til seminarer. Her blir et treningstema lagt vekt på. Dette gir deg muligheter til å gå mer inn på enkelte treningsformer. Dette vil være tilgjengelig for alle. For medlemmer vil det koste mindre. Slike seminarer kan inneholde alt fra olympisk vektløfting til Yoga.


  Antidoping: Vi vil ha fokus på et rent treningssenter. Derfor vil vi ha fokus på antidoping og et dopingfritt miljø. Vi har derfor nulltolleranse for bruk og salg på vårt senter. 


  Vi har  morgensøkt fra 06:00-07:00, mandag, onsdag og fredag.

  Gruppetimene på ettermiddagen starter som regel fra kl 16:00 til 21:00 fra man til fre. Formiddagsøkt på onsdag og fredag kl. 08:00-09:00 
  WOD/gruppetimene ser du i appen boost, som også vil være ditt digitale nøkkelkort. 
  Treningsøkta vi stå i appen "beyond the whiteboard".

  Her er alle velkommen. Logg deg inn, meld deg på og delta på timen. Dette er ideelt for mennesker som opplever at det er vanskelig å trene alene eller viss du er en mer sosial person og liker å trene sammen med andre.

  Det vil også være enkelte gruppetimer som er for intro trening. Dette er for personer som er nye i funksjonell fitness eller Crossfit som ønsker først å bli bedre kjent med treningsformen før de går videre inn til de ordinære gruppetimene som er forbeholdt de med mer erfaring.


  Vi har også mulighet for egentrening. Da er det mulig å følge dagens treningsøkt via appen "beyond the whiteboard eller ved å se på tavla. 
  Føl deg fri og kos deg med din trening.

  Vi kommer også til å organisere BBQ, konkurranser for de som ønsker å delta (alle er velkommen til å delta) og Crossfit games helg med god mat og god stemning.

  Adresse

  Folkestadvegen 166

  3802

  Bø i Midt Telemark

  Phone

  973 00 786