Bedriftstrening


Ønsker du/dere det lille ekstra for din/deres bedrift? Ønsker du/dere å redusere sykefravær og samtidlig bedre helsen til dine/deres ansatte?


Det er mange treningssenter som tilbyr bedriftsabonnement, men ikke den oppfølging som trengs for å opprettholde dine/deres ansattes motivasjon for å fortsette treningen. Hva er vitsen med et bedriftabonnement ingen bruker, siden de ansatte ikke har motivasjon de trenger for å bruke det?


Groven Fitness kan være løsningen for din/deres bedrift.

Personlig trener fra Groven Fitness tilbyr trening for ansatte individuelt eller i større/små grupper. Her blir det tett oppfølging og veiledning, med fokus på rett teknikk, utførelse og treningsglede.


Hver ansatt vil også få mulighet til å få et individuelt treningsprogram de skal følge, samt tips og triks for å sikre seg framgang og progresjon.


Med framgang og treningsglede så kan motivasjonen øke betraktlig og treningen blir noe dine ansatte ser på som noe positivt.

Ved økt fysisk aktivitet for din/deres bedrift, så vil det kunne redusere sykefravær, gi en sunnere livsstil og mer effektive ansatte.


Groven Fitness kan tilpasse bedriftens behov og finne fram til en løsning som passer perfekt for dere.


TRENING FOR DIN BEDRIFT


"INVESTER I EGEN HELSE"