Om oss

Om oss

Jeg startet opp Groven Fitness i 2016 i Bø. Siden den gang har etterspørselen etter PT vært stor og derfor har Groven Fitness økt med flere trenere og senter. 
Sammen med Ramon Navarro starter vi opp Groven Funksjonell Fitness AS i 2021. Vi bestemte oss for å fusjonere i 2022 for å danne et mer solid trenings firma som er rustet for fremtiden. 
Groven Fitness har nå 4 ordinære treningssenter og et CrossFitsenter og er størst på trening og PT i området. 
Du finner nå Groven Fitness AS i Bø som et crossfit senter (CrossFit Heimen) og et ordinært fitness senter i Fyresdal (GF). Så finner du Groven Fitness Telemark Trening AS som har lokalene Sandavegen 8 (gamle eggsentralen i Bø), Holtangården (Bø sentrum) og et i Lunde sentrum.

Vårt CrossFit senter har et veldig høyt nivå og er kjernen av erfaring og kunnskap der vi skiller oss ut fra de andre fitness senterene i Midt Telemark.
Vi har bygd oss opp et profesjonelt team av trenere med fokus på å yte kvalitet og profesjonalitet. Vårt team er bygd opp av de mest erfarne trenerene i omårde. Disse trenerene kan man benytte som PT på de andre treningssentrene i området også.
Vi jobber videre med å bidra til at folk flest som ønsker å starte med trening, får den profesjonelle veiledningen de trenger. 

Groven Fitness AS har kjøpt opp en del av treningsbransjen i Midt Telemark. Dette gjelder sentrene gamle eggsentralen (Sandavegen 8), Bø sentrum (Holtangården) og Lunde Sentrum. De tre sentrene ligger under Groven Fitness Telemark Trening AS. Dette er ordnært fitness med gruppetimer og PT. 

Vi i Groven Fitness AS ønsker å tilby flere profesjonell trening og coaching og derfor finner man Groven Fitness AS også i andre kommuner i Telemark. 

Vi ønsker det beste for deg, derfor vet vi at kvalitet og vår kunnskap vil sørge for at vi sammen kan nå dine mål. 
Lykke til med din trening! 

Med vennlig hilsen
Sølve Groven
Daglig leder

Møt vårt team!