Personlig trener(PT)

Personlig trener (PT)



Våre personlige trenere kan hjelpe deg med det meste innen trening og livsstil.


Om du leter etter mer hverdagsenergi, ønsker vektnedgang eller livsstilsendring, vil styrke kropp og muskler, trene mot et spesielt løp eller arrangement, eller ønsker bedre teknikk og et individuelt treningsprogram, har vi den profesjonelle veilederen som vil sørge for at du når dine mål.


Du kan velge mellom ulike PT-nivåer og PT-pakker.
Vi har også Online Coaching.


Hvorfor personlig trener?


En personlig trener  vil sørge for at du har den progresjonen og motivasjonen du trenger for å oppnå de målene du setter deg.  Om man er veltrent eller aldri har trent før så vil  treneren tilpasse seg din treningsbakgrunn for  å oppnå dine mål.

Det er mange som bruker mye tid på et treningsenter  i flere år uten å få noen gode resultater. Dette vil påvirke både motivasjon og glede. Noe som ofte kan resultere i at man avslutter sitt medlemskap. Det er akkurat derfor det kan lønne seg i å investere i en personlig trener, for å virkelig  få valuta for pengene, samt en kropp man kan være stolt av.

En personlig trener er for alle uansett utgangspunkt.


Forskning:

I følge forskning.no er det mange som tenker at personlig trening er uforholdsmessig dyrt, og at man kan like gjerne trene på egenhånd. Imdidlertid er det et faktum at pengene som investeres i personlig trener i de fleste tilfeller gir bedre kvalitet på trening, høyere motivasjon, hyppigere treningsfrekvens og bedre resultater enn kunden ellers ville hatt. (Rustaden et al. 2017;Jeffery et al., 1998; McClaran, 2003; Mazzetti et al., 2000; Storer et al, 2014). 
"Det kan med andre ord være en god investering i helse og livskvalitet for mange" (forskning.no)



Hvorfor har PTene ulike nivå?


Det er ulike nivå på våre PT. Det er på grunn av ulik erfaring og utdannelsesløp.
Det vil derfor være ulike priser utifra nivå din PT har. 


Trainee: Under utdannelse


NIVÅ 1: Fullført utdannelse

NIVÅ 2: Fullført utdannelse + gjennomført 300 eller flere PT timer

NIVÅ 3: Fullført utdannelse + gjennomført 2000 eller flere PT timer + ekstra utdanning/kurs

NIVÅ 4: Fullført utdannelse + gjennomført 4500 eller flere PT timer og 8 års ansiennitet eller mer. 

Vi anbefaler


"Anbefaler minst 10 timer for å komme skikkelig i gang. Da vil du kunne merke resultat med treningen og du vil ha et godt grunnlag du kan bygge videre med.

Alltid fleksible betalingsløsninger som passer best for deg."